RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 346

22 лютого 2022 року

Результати конкурсу «Академічна доброчесність в університеті»

Результати конкурсу «Академічна доброчесність в університеті»

На факультеті МЕВ та ТБ відбувся конкурс «Академічна доброчесність в університеті» для першокурсників, в межах якого було підготовлено 25 постерів для голосування в соціальних мережах.

Кількість голосів перевищила 1000. Захід проходив за організаційної підтримки органів студентського самоврядування. 10 постерів, що зібрали найбільшу кількість голосів, були представлені конкурсній комісії 17 лютого.

Захід відкрили декан факультету Валерій Рєзніков і заступник декана з наукової роботи Ольга Майборода з привітанням та побажаннями для першокурсників.

Конкурсна комісія, до якої увійшли заступник декана по роботі з іноземними студентами Ольга Більовська, завідувач кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи Наталя Данько, завідувач кафедри міжнародних відносин, міжнародної інформації та безпеки Людмила Новікова, доценти кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи Світлана Страпчук та Олена Миколенко, відзначила креативність постерів та творчий підхід до їх підготовки, змістовність і розуміння учасниками важливості дотримання принципів академічної доброчесності в університеті.

Оцінювання постерів визначило переможців.

Цінні призи за перше місце отримали: Анна Тюльпанова (ОП «Готельно-ресторанна справа»),Карина Моргун, Анастасія Альонкіна, Марина Копатько (ОП «Міжнародні відносини»).

Представники СНТ факультету також відзначили постер студентів Дар’ї Куманцевої, Анастасії Костенко, Олесі Кріциної, Марії Мнекіної (ОП «Міжнародна інформація та міжнародні комунікації»).

Інші постери, які також набрали значну кількість балів, отримали подарунки, зокрема Анна Гербалі, Софія Нескромна (ОП «Готельно-ресторанна справа»), Єлизавета Коробка, Яна Курило, Злата Алєксєєва, Анастасія Дороганова, Анастасія Котлярова, Денис Подкопаєв, Аліна Романова (ОП «Міжнародна інформація та міжнародні комунікації»), Анаіт Манукян, Вікторія Скрипник, Анастасія Кукало, Максим Сувальський, Олександра Прилуцька, Катерина Сологуб, Анастасія Салова (ОП «Міжнародні відносини»).

Захід проходив за підтримки проєкту модуля Жана Моне «Інфраструктура, яка об’єднала Європу: історія, сучасний стан та погляд у майбутнє» (611665-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-MODULE), а також в межах Дня єднання України.