RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 316

9 лютого 2022 року

Декан факультету Валерій Рєзніков — учасник делегації Каразінського університету до Нігерії

Декан факультету Валерій Рєзніков — учасник делегації Каразінського університету до Нігерії

Протягом 27 січня 2 лютого 2022 року делегація Каразінського університету, у складі якої був декана факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Валерія Рєзнікова, відвідала Нігерію.

Представники Каразінського зустрілися з державними освітніми відомствами, посадовими особами та закладами вищої освіти Нігерії.

Зокрема, під час візиту до Національної ради з інкубації технологій було обговорено перспективи здобуття вищої бізнес-освіти в Каразінському університеті, досягнуто попередні домовленості щодо організації короткострокових курсів для підприємців Нігерії, що сприятиме розвитку місцевого кадрового потенціалу, інновацій та продуктів.

Під час зустрічі з каразінською делегацією сенатор Орджи Калу висловив зацікавленість освітніми програмами університету. Обговорено можливість виділення державних стипендій для навчання талановитої молоді Нігерії в українському ЗВО.

Також у межах зустрічей з адміністраціями Федерального політехнічного інституту Некеде та Американського університету імені Марьям Абача підписано меморандуми про співпрацю. Сторони домовилися створити робочі програми, за якими нігерійські студенти будуть навчатися певний період в місцевому ЗВО, а продовжуватимуть навчання в Каразінському університеті для здобуття більш високого рівня освіти.