RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 341

5 січня 2022 року

Всеукраїнська наукова конференція «Особливості суспільно-політичного розвитку та модернізаційні процеси у країнах пострадянського простору»

Всеукраїнська наукова конференція «Особливості суспільно-політичного розвитку та модернізаційні процеси у країнах пострадянського простору»

24 грудня 2021 року з нагоди Дня працівників дипломатичної служби України відбулась Всеукраїнська наукова конференція «Особливості суспільно-політичного розвитку та модернізаційні процеси у країнах пострадянського простору».

Організаторами конференції виступили кафедра туристичного бізнесу та країнознавства факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, Почесне консульство Республіки Казахстан у Харкові, Харківський дипломатичний клуб.

Учасники конференції представили дослідження, присвячені актуальним темам, серед яких — особливості багатосторонньої взаємодії в Євразії, проблеми розвитку пострадянських держав у ХХІ столітті, зовнішньополітичні та зовнішньоекономічні пріоритети країн Центральної Азії, основні тенденції розвитку сфери туристичних послуг у країнах пострадянського простору.

Висловлюємо слова вдячності всім учасникам конференції за цікаві та змістовні доповіді і бажаємо успіхів у подальшій науковій роботі!