RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 237

2 грудня 2021 року

Семінар «Забезпечення якості вищої освіти на програмі міждисциплінарного спрямування»

Семінар «Забезпечення якості вищої освіти на програмі міждисциплінарного спрямування»

1 грудня відбувся семінар «Забезпечення якості вищої освіти на програмі міждисциплінарного спрямування», учасниками якого виступили досвідчені викладачі та фахівці факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу.

Було враховано досвід та надбання, представлені учасниками зі всієї України на Літній школі, організованій ГО «Інноваційний університет» та Міжнародним фондом досліджень освітньої політики 7-10 липня 2021 року в м. Одеса.

Особливий акцент було зроблено на забезпеченні якості вищої освіти через організацію зворотного зв’язку із зацікавленими сторонами, інноваційне викладання та навчання, оцінювання, а також формування портфоліо викладача, що виповідає кваліфікації та дозволяє імплементувати сучасні методи та підходи на програмі міждисциплінарного спрямування.

Спікерами заходу виступили Олена Миколенко, к.е.н., доц., доцент кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи Каразінського університету, Валентина Смачило, д.е.н., доц., професор кафедри підприємництва та бізнес-адміністрування ХНУМГ ім. О.М. Бекетова, Наталя Данько, к.е.н., доц., завідувачка кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи Каразінського університету.