RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 258

24 листопада 2021 року

Онлайн-зустріч із представниками компанії “NIX”

Онлайн-зустріч із представниками компанії “NIX”

17 листопада 2021 року за ініціативи кафедри міжнародних відносин, міжнародної інформації та безпеки на факультеті МЕВ та ТБ відбулась онлайн-зустріч з представниками компанії “NIX.

Участь у заході взяли здобувачі вищої освіти освітніх програм «Міжнародна інформація та міжнародні комунікації», «Міжнародні відносини» та викладачі кафедри міжнародних відносин, міжнародної інформації та безпеки.

Під час зустрічі учасники обговорили питання можливостей стажування, проходження практики й працевлаштування студентів освітніх програм «Міжнародна інформація та міжнародні комунікації», «Міжнародні відносини» в компанії “NIX”.

Компанія є одним з найбільших флагманів ІТ-аутсорсингу в Україні, надає великий спектр послуг, зокрема в розробленні ПО та підтримці наявного ПО. Компанія активно розвиває нові напрями роботи, серед них — адміністрування, консультаційні послуги.

Представник компанії “NIX розповіла історію успіху компанії, акцентувала на основних напрямах діяльності, ознайомила з можливостями побудови кар’єри для студентів спеціальностей «Міжнародна інформація та міжнародні комунікації», «Міжнародні відносини», що мають дотичні то ІТ-галузі компетентності, надала інформацію про безоплатні навчальні проєкти, ініційовані кампанією, та етапи відбору на них. Також студенти отримали відповіді на питання щодо структури кампанії, підрозділів, що опікуються питаннями зв’язків з громадськістю, проєктним менеджментом, офіс-менеджментом тощо.