RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 202

24 листопада 2021 року

Зустріч з Андрієм Іллєнком «Як організувати бізнес з Китаєм?»

Зустріч з Андрієм Іллєнком «Як організувати бізнес з Китаєм?»

17 листопада 2021 року відбулась зустріч Андрія Іллєнка зі студентами освітньої програми «Міжнародні відносини та регіональні студії» на тему «Як організувати бізнес з Китаєм?».

Провідний експерт зі створення бізнесу з китайськими партнерами надав інформацію щодо створення власного товарного бренду, механізмів контролю якості товарів, основних трендів на ринку, перспектив розвитку виробництва країни та багато іншого.

Крім того, Андрій Іллєнко розповів про особливості Кантонської ярмарки, яка цього року проходила онлайн. Це найбільша виставка всіх товарів Китаю, яка знайомить з новинками й актуальними товарами країни, а також дає можливість отримати прямі контакти постачальників. Основні товари, що були представлені цього року на ярмарці: товари для дому та кухні, подарунки, сувеніри та товари для свят, медичні товари та гаджети, іграшки та товари для дітей, товари для свійських тварин, товари для спорту, відпочинку та подорожей, електроніка, інструменти, побутова техніка, верстати та обладнання.

Дякуємо Андрію Іллєнку за чудовий захід. Завжди раді Вас бачити в Каразінському!