RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 431

23 жовтня 2021 року

Науково-методичний вебінар «Ректорська контрольна: особливості підготовки й проведення»

Науково-методичний вебінар «Ректорська контрольна: особливості підготовки й проведення»

22 жовтня 2021 року за ініціативи науково-методичної комісії факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу відбувся науково-методичний вебінар для науково-педагогічних працівників «Ректорська контрольна: особливості підготовки й проведення».

Спікерами на заході виступили начальник методичного відділу центру електронного навчання Каразінського університету Наталія Ігорівна Бережна, заступник декана з навчальної роботи, голова науково-методичної комісії факультету МЕВ та ТБ, доцент Лариса Іванівна Григорова-Беренда.

На заході учасники обговорювали питання щодо підготовки, організації й проведення ректорських контрольних у дистанційному форматі на платформі “Moodle”, спікери й учасники поділилися своїм досвідом.

Були висвітлені питання щодо особливостей й відмінностей підходів до формування завдань, оцінювання поточного та відтермінованого видів ректорського контролю, щодо використання різних форм завдань для організації доброчесного й якісного контролю знань студентів, а також термінів підготовки завдань і проведення РКР.

Учасники одержали змістовні й корисні поради та рекомендації. Вдячні всім за активну участь!

Відеозапис заходу.