RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 282

18 жовтня 2021 року

Кафедра міжнародних відносин, міжнародної інформації та безпеки провела науково-методичний тренінг для викладачів своєї кафедри

Кафедра міжнародних відносин, міжнародної інформації та безпеки провела науково-методичний тренінг для викладачів своєї кафедри

12 жовтня 2021 року кафедрою міжнародних відносин, міжнародної інформації та безпеки проведено науково-методичний тренінг на тему «Основні вимоги до розроблення робочих програм за освітньо-професійними програмами „Міжнародні відносини“ та „Міжнародна інформація та міжнародні комунікації“ спеціальності 291 „Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії“ першого бакалаврського рівня освіти».

Основна увага була зосереджена на Положенні про організацію освітнього процесу в Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна, координації щодо дотримання вимог стандарту вищої освіти за спеціальністю та інших питаннях.

Спікером семінару, який проведено в дистанційному режимі на платформі “Zoom”, була доцент кафедри міжнародних відносин, міжнародної інформації та безпеки Олена Миколенко, яка на прикладі своєї програми показала дотримання вимог щодо розроблення робочої програми.