RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 397

8 вересня 2021 року

Результати проведення Міжнародної літньої школи та хакатону

Результати проведення Міжнародної літньої школи та хакатону

На факультеті міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Каразінського університету відбулася зустріч зі студентами, які стали учасниками Міжнародної літньої школи та хакатону, що проходили в Каразінському університеті спільно з німецькими партнерами — Педагогічним університетом в м. Карлсруе, Університетом прикладних наук в м. Мешеде, а також StreamUP Project.

Протягом тижня студенти працювали онлайн в міжкультурних командах над розробленням проєктів з розбудови «Smart City». В останній день журі відібрали найкращі проєкти, учасники яких отримали цінні подарунки.

1 місце та поїздку до Берліна вибороли Володимир Матвєєв, Анна Москалець, Лілія Ісонкіна, Маргарита Бєлая та Артем Гноєвий. Студенти представляють різні освітні програми, зокрема «Туризм», «Міжнародна інформація та міжнародні комунікації», «Готельно-ресторанна справа», «Міжнародні відносини та регіональні студії».

2 місце та цінні призи від організаторів отримали Артем Семіволос та Дар’я Якубець, які навчаються на програмах «Готельно-ресторанна справа» та «Міжнародні економічні відносини».

Окрім того, високі результати продемонстрували Катерина Немченко, Дар’я Таболіна, Артем Тарасенко, Алієв Фаяд, Іліна Ємельянова, Анастасія Губанова, Еліна Віктор, Лілія Ісонкіна, Ілля Шевяков, Юліана Довбня, Чжан Цун, Єлизавета Карпенко, Єлизавета Москаленко, Вікторія Дзюбенко та Ліана Торосова.

Здобувачів привітав з перемогою та досягненнями декан факультету, доцент Валерій Володимирович Рєзніков, завідувач кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи, доцент Наталя Іванівна Данько, завідувач кафедри міжнародних відносин, міжнародної інформації та безпеки, доцент Людмила Вікторівна Новікова, доцент кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи Олена Петрівна Миколенко.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів!