RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 403

31 травня 2021 року

Всеукраїнська студентська науково-практична онлайн-конференція «Антикризові заходи в готельно-ресторанному бізнесі та інфраструктурному розвитку України в умовах подолання наслідків COVID–19»: результати

Всеукраїнська студентська науково-практична онлайн-конференція «Антикризові заходи в готельно-ресторанному бізнесі та інфраструктурному розвитку України в умовах подолання наслідків COVID–19»: результати

27 травня 2021 року на факультеті міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Каразінського університету відбулась Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Антикризові заходи в готельно-ресторанному бізнесі та інфраструктурному розвитку України в умовах подолання наслідків COVID–19».

Захід, який проходив за підтримки програми модуля Жана Моне “Infrastructure that have united Europe: Insights into the History, Recent Developments and Outlook for Capacities” (611665-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-MODULE), зібрав понад 30 учасників.

Відкрив захід декан факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу, доцент Валерій Рєзніков, який наголосив на актуальності теми й важливості пошуку шляхів подолання кризи в готельній індустрії.

Окрім того, долучилась до привітання заступник декана з наукової роботи факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу, доцент Ольга Майборода та побажала учасникам практичної реалізації запропонованих рішень.

Робота конференції проходила за двома секціями, у яких торкалися різних проблем, що є актуальними в сучасній економіці, медицині, харчових технологіях, менеджменті та історії.

Ґрунтовно науковці висвітлили ризики діяльності закладів готельно-ресторанної сфери, перспективи розвитку, обґрунтовували відкриття нових кафе, ресторанів, аналізували бізнес-плани, обговорили важливість інформаційно-комунікаційних технологій у подоланні кризи.

Також учасники презентували й практичні рекомендації щодо споживання сезонних продуктів, визначили значення розвитку інфраструктури медичних закладів для соціальної політики України.