24 травня 2021 року
21 травня 2021 року в Одеській національній академії харчових технологій відбулась підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа».
За результатами конкурсу студентка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Аліна Гонтар (наукова робота «Удосконалення споживчої привабливості готельних послуг») здобула диплом І ступеню.
Науковий керівник — доктор економічних наук, професор кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи Олена Борисівна Жихор.
Пишаємося вами, вітаємо із високим науковим досягненням!
Дякуємо організаторам конкурсу, особисто проректору з наукової роботи Наталі Миколаївні Поваровій, декану факультету інноваційних технологій харчування і ресторанного бізнесу Вікторії Олександрівні Ткач та завідувачу кафедри готельно-ресторанного бізнесу Тетяні Євгенівні Лебеденко за високий фаховий рівень підготовки та проведення конкурсу студентських наукових робіт!