RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 362

27 квітня 2021 року

Онлайн-зустріч із другим секретарем Посольства Азербайджанської Республіки в Україні Саміром Аллахвердієвим

Онлайн-зустріч із другим секретарем Посольства Азербайджанської Республіки в Україні Саміром Аллахвердієвим

22 квітня 2021 року відбулася онлайн-зустріч студентів Каразінського університету, зокрема представників факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу, з другим секретарем Посольства Азербайджанської Республіки в Україні Саміром Аллахвердієвим.

Захід проходив за сприяння Посольства Азербайджанської Республіки в Україні, Бакинського міжнародного центру мультикультуралізму, управління міжнародних відносин Каразінського університету.

Модераторами зустрічі виступили представник в Україні Бакинського міжнародного центру мультикультуралізму Марина Гончарук, головний координатор молодіжних освітніх програм факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Ольга Булгакова.

Онлайн-лекцію відкрив декан факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу, доцент Валерій Рєзніков.

Він підкреслив, що Азербайджан є цікавою країною для розвитку співпраці, а також перспективним напрямом для студентів.

Другий секретар Посольства Азербайджанської Республіки в Україні Самір Аллахвердієв розповів про феномен лідерства Гейдара Алієва, особливості дипломатичної служби в Республіці Азербайджан, перспективи українсько-азербайджанських відносин, проєкти Посольства Азербайджанської Республіки в Україні.

Марина Гончарук нагадала студентам про умови всеукраїнського конкурсу есе на тему «Феномен лідерства Гейдара Алієва», який проводить Посольство Азербайджану в Україні за сприяння Бакинського міжнародного центру мультикультуралізму, на переможців якого чекають грошові премії та інші заохочення.