RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 248

8 квітня 2021 року

Онлайн-зустріч «Сучасні вимоги до фахівця сфери гостинності»

Онлайн-зустріч «Сучасні вимоги до фахівця сфери гостинності»

7 квітня 2021 року відбулась онлайн-зустріч «Сучасні вимоги до фахівця сфери гостинності» викладачів кафедри готельно-ресторанного бізнесу та міжнародної електронної комерції з представниками готельного бізнесу.

Зокрема, в обговоренні перспектив та форм майбутньої співпраці взяли участь завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу та міжнародної електронної комерції, доцент Наталія Данько, доценти Дмитро Горєлков, Червоний Віталій, Олена Миколенко, а також заступник директора готелю «Вікторія» Роман Майборода, керівник служби розміщення готелю “Kharkiv Palace” Аліна Кононенко.

У межах зустрічі особливу увагу приділили саме питанням практичної підготовки здобувачів вищої освіти, мотивації отримувати перший професійний досвід, а також адаптації під час проходження практики в готельних комплексах.

Крім цього, розглянули можливості впровадження дуальної освіти на програмі, а також запрошення представників бізнесу для проведення тренінгів.

Наступним етапом співпраці стане презентація Романом Майбородою можливих форм стажування та проходження практик здобувачами другого та третього курсу ОПП «Готельно-ресторанна справа».