RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 360

25 березня 2021 року

Зустріч із роботодавцями на кафедрі міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи

Зустріч із роботодавцями на кафедрі міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи

Співпраця з представниками бізнесу є невід’ємною частиною реалізації сучасної освітньо-професійної програми та покращення середовища для студентів, що навчаються за програмою «Готельно-ресторанна справа».

У межах співпраці з представниками бізнесу сфери гостинності 24 березня 2021 року гаранти програми та викладачі кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи зустрілися з заступником директора готелю «Вікторія» Романом Майбородою, регіональним представником кави “Illy” у м. Харкові та викладачем кулінарної академії “Al. Cuisine” Богданою Пилипюк, директором готелю «Гостинний двір» Юлією Новіковою.

У зустрічі взяли участь завідувач кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи Наталія Іванівна Данько, доценти Яна Олександрівна Білецька, Дмитро Вікторович Горєлков, Олена Петрівна Миколенко, Віталій Миколайович Червоний, Анна Сергіївна Крівцова та Андрій Павлович Гуслєв.

Зустріч була продуктивною, фахівці позитивно оцінили навчальний план програми, надали рекомендації щодо формування у випускників програми необхідних «м’яких» навичок, презентували пропозиції щодо можливостей проходження практики на другому та третьому курсі на базі їх підприємств.

Представники кафедри обговорили перспективи впровадження дуальної освіти на програмі та інших форм практичної підготовки.

Результатом обговорення є запланована на квітень 2021 року зустріч здобувачів програми «Готельно-ресторанна справа» з різними представниками готельного бізнесу для ознайомлення з можливостями практики та стажування на підприємствах, перспективами працевлаштування.