RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 371

29 грудня 2020 року

Майстер- клас для викладачів кафедри міжнародних відносин, міжнародної інформації та безпеки «Міжнародні стажування та статті у SCOPUS: з чого почати?»

Майстер- клас для викладачів кафедри міжнародних відносин, міжнародної інформації та безпеки «Міжнародні стажування та статті у SCOPUS: з чого почати?»

24 грудня 2020 року на платформі “ZOOM відбувся майстер-клас для викладачів кафедри міжнародних відносин, міжнародної інформації та безпеки «Міжнародні стажування та статті у SCOPUS: з чого почати?». Своїм досвідом з колегами поділилася старший викладач кафедри Уляна Ігорівна Мовчан.

Учасники з цікавістю ознайомилися зі стажуваннями Уляни Ігорівни, які вона проходила у різних країнах та за різними програмами, зокрема, у наукових центрах та університетах США (програма Fulbright Faculty Development Program, University of California, San Diego, 2012-2013), Австрії (Institute of Human sciences in Vienna, 2017), Канади (Canadian Institute of Ukrainian Studies, Munk School of Global Affairs & Public Policy at the University of Toronto, 2019).

Спікер розповіла про те, де і як шукати можливості для закордонного стажування. Зокрема, на презентації було наведено список інститутів передових досліджень та аналітичних центрів Європи, надано перелік основних українських сайтів для пошуку можливостей.

Також викладач розповіла про особливості написання дослідницького проєкту, який є обов’язковою умовою для подання заявки на стажування.

Крім того, Уляна Ігорівна розповіла про особливості публікації статей у SCOPUS, зокрема, від пошуку журналу, вимог щодо оформлення до безпосередньої публікації.

Наприкінці зустрічі спікер із задоволенням відповіла на багаточисельні питання, які надійшли від колег, та отримала слова вдячності за обрання актуальної теми.

Презентація (PDF, 433 Kb)