RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 540

22 лютого 2014 року

Конференція в галузі іноземних мов: підбиття підсумків

Конференція в галузі іноземних мов: підбиття підсумків

22 лютого 2014 року у Каразінському університеті з ініціативи кафедри ділової іноземної мови та перекладу факультету іноземних мов, економічного факультету і факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу відбулася регіональна науково-практична студентська конференція «Іноземні мови у світовому економіко-правовому просторі», у якій взяли участь 77 студентів.

Зі вступним словом до присутніх звернувся декан факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу, професор В. І. Сідоров, побажавши учасникам плідної роботи.

Під час конференції обговорювалися питання ролі іноземних мов у готельному бізнесі, рекламі та PR, в галузі міжнародних економічних відносин та міжнародної економіки, а також — проблеми взаємозв’язку іноземних мов та міжнародного права.

В рамках заходу представники провідних міжнародних фірм, що працюють в Україні, провели лекції для студентів. Директор з маркетингу компанії «Омега-Автопоставка» (м. Харків) Н. В. Рева та бренд-менеджер сегменту «Центральна та Східна Європа», Anheuser Busch InBev (м. Київ) М. В. Асеврозповіли майбутнім фахівцям у сфері туристичного бізнесу, міжнародних економічних відносин та перекладачам про специфіку роботи, пов’язану з використанням іноземних мов, у компаніях, орієнтованих на міжнародні ринки.

Студенти продемонстрували свої роботи — англомовні презентації з актуальних проблем сучасної економіки та міжнародного права.


Фотозвіт з заходу:
  • Конференція в галузі іноземних мов: підбиття підсумків