RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 318

9 жовтня 2020 року

Інтерактивна екскурсія до міжнародної компанії «AB InBev Efes»

Інтерактивна екскурсія до міжнародної компанії «AB InBev Efes»

7 жовтня 2020 року студенти факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Каразінського університету взяли участь в інтерактивній екскурсії до міжнародної компанії «AB InBev Efes» за допомогою платформи ZOOM.

Учасники екскурсії мали чудову можливість познайомитися з роботою сервіс-бізнес-центру «AB InBev Efes», який забезпечує підтримку та управління бізнес-процесами 14 підприємств міжнародної компанії. Представники підрозділів компанії познайомили студентів із головними напрямами роботи, функціональними особливостями, можливостями, перспективами та відповіли на запитання.

Також студенти отримали інформацію щодо загальної структури компанії, ознайомилися з головними вимогами до майбутніх фахівців та внутрішніми корпоративними правилами роботи в міжнародній компанії, соціальними пільгами, медичним забезпеченням та цікавими можливостями щодо стажуванням працівників компанії в різних країнах.

Цікавим бонусом для студентів стала участь у грі-вікторині, за результатами якої три переможці отримали призи від компанії.