RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 442

26 травня 2020 року

Всеукраїнська студентська науково-практична онлайн-конференція «Стан та перспективи розвитку міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи»

Всеукраїнська студентська науково-практична онлайн-конференція «Стан та перспективи розвитку міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи»

25 травня 2020 року в Каразінському університеті на кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи факультету МЕВ та ТБ відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу», організована за підтримки програми Erasmus+ модуля Жана Моне «Інфраструктура, яка об’єднала Європу: історія, сучасність, погляд у майбутнє» (611665-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-MODULE).

На пленарному засіданні конференції з вітальним словом виступили декан факультету МЕВ та ТБ, доцент Валерій Рєзніков, завідувач кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи, доцент Наталя Данько, директор ТОВ «Альта Гурме Групп Харків» регіонального представництва «Кофе Illy», шеф-барист, викладач в “Al.Cuisine School” Богдана Пилипюк, заступник декана факультету МЕВ та ТБ, доцент Олена Доценко, координатор проєкту Erasmus+ модуля Жана Моне «Інфраструктура, яка об’єднала Європу: історія, сучасність, погляд у майбутнє» (611665-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-MODULE) доцент Дмитро Миколенко.

На першій секції «Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу» під керівництвом завідувача кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи, доцента Наталі Данько було заслухано доповіді на актуальні проблеми інноваційного розвитку готельно-ресторанної галузі та міжнародної електронної комерції.

Найкращими та найбільш актуальними доповідями були визнані праці «Удосконалення обслуговування міжнародних мереж як сучасна тенденція розвитку готельного бізнесу (на прикладі міжнародної мережі “HYATT“)» Анастасії Клап, «Ідентифікація харчових продуктів у готельно-ресторанній справі» Марії Гайдук, «Аналіз сучасних тенденцій розвитку ринку харчових продуктів» Іліни Ємельянової, які були відзначені дипломами І ступеня.

Доповіді «Організація готельного господарства Італії» Аліни Гонтар, «Організація надання додаткових послуг у підприємстві готельного господарства та напрями їх вдосконалення» Мілени Вольперт, «Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу» Поліни Луньової були підготовлені на високому рівні та нагороджені дипломами ІІ ступеня. Можна відзначити високу якість, логічність та обґрунтованість висновків та викладення матеріалів.

Друга секція «Інфраструктура, яка об’єднала Європу: історія, сучасність та погляд у майбутнє, модераторами якої були доцент Олена Миколенко й доцент Дмитро Миколенко, відбулася у межах реалізації проєкту модуля Жана Моне “Infrastructure that have united Europe: Insights into the History, Recent Developments and Outlook for Capacities” (611665-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-MODULE). Вона була міждисциплінарною. На ній було заслухано наукові доповіді майбутніх істориків, економістів, державних управлінців і менеджерів, представників семи навчальних інституцій міста Харкова й України. У роботі секції взяла участь декан економічного факультету Києво-Могилянської академії, доцент Олександра Гуменна. Секція пройшла в атмосфері жвавого обговорення, яке подекуди переходило у справжню наукову дискусію. Учасники секції отримали сертифікати учасників проєкту модуля Жана Моне.

Тези конференції (PDF, 1,52 Mb)