RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 514

5 травня 2020 року

Вебдискусія «“Мир во время чумы”: світова економіка та міжнародні відносини у контексті сучасних викликів»

Вебдискусія «“Мир во время чумы”: світова економіка та міжнародні відносини у контексті сучасних викликів»

2 квітня 2020 року на факультеті МЕВ та ТБ за ініціативи Студентського наукового товариства факультету МЕВ та ТБ відбулася вебдискусія для студентів та викладачів «“Мир во время чумы”: світова економіка та міжнародні відносини у контексті сучасних викликів», учасниками якої стали понад 30 осіб.

Спікерами заходу виступили декан факультету МЕВ та ТБ, доцент кафедри міжнародних економічних відносин імені Артура Голікова Валерій Володимирович Рєзніков та доцент кафедри міжнародних економічних відносин імені Артура Голікова Іван Сергійович Марченко. Дискусія була змодерована головою Студентського наукового товариства факультету, студентом III курсу Михайлом Кочергою.

Під час заходу учасники мали змогу обмінятися власним баченням та цікавими думками щодо ситуації на світових нафтових і фондових ринках, особливостей нової глобальної економічної кризи, зумовленої пандемією COVID-19, а також обговорити політичні й геополітичні наслідки та питання співпраці провідних держав світу стосовно боротьби з коронавірусом.