RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 290

22 квітня 2020 року

Факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу — 15 років!

Факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу — 15 років!

Шановні наші студенти, випускники, колеги!

У цьому році наш факультет відзначає чудову дату — свій 15-річний ювілей!

Символічним є той факт, що Каразінський університет відзначив 215-річчя з дня свого заснування. Після 200 років існування університету вперше було створено факультет з міжнародної діяльності.

15 років із заснування факультету — це не проста чергова дата, а складний шлях, ознаменований злагодженою роботою нашого дружного колективу — справжніх професіоналів своєї справи. Цей шлях ми пройшли разом, виховали велику кількість висококваліфікованих фахівців, які успішно працюють в різних куточках нашої країни та світу, прославляючи наш факультет.

Факультету сьогодні є чим пишатися, бо його викладачі та студенти на базі сучасного матеріально-технічного та навчально-методичного оснащення активно беруть участь у різноманітних науково-дослідних програмах та міжнародних грантових проектах, постійно вдосконалюючи свої знання та навички.

Наш факультет динамічно розвивається, його ядро складають 5 кафедр, а саме:

– кафедра міжнародних економічних відносин імені Артура Голікова,

– кафедра туристичного бізнесу та країнознавства,

– кафедра міжнародних відносин, міжнародної інформації та безпеки,

– кафедра міжнародного бізнесу та економічної теорії,

– кафедра міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи.

Також на факультеті успішно функціонує організаційно-інформаційний центр туристичного бізнесу та готельно-ресторанної справи та 2 лабораторії з готельно-ресторанної справи, де студенти з великим задоволенням опановують всі секрети з технології приготування різноманітних страв світу.

Формула динамічного розвитку кафедр полягає у гармонійному поєднанні високого професіоналізму, колосальної працездатності, наукової компетентності та вагомим досвідом практичної діяльності понад 150 провідних фахівців, які забезпечують навчальний процес на факультеті.

Ми пишаємося й нашою потужною та ініціативною студентською громадою факультету, яка представлена різноманітними студентськими організаціями, такими як: студентське самоврядування, студентське наукове товариство та студентська профспілка. Завдяки їхній невгамовній енергії, кожен студент може реалізувати свій творчий та науковий потенціал, сміливо долучитися до активного студентського життя, пропонуючи та реалізуючи свої власні оригінальні ідеї.

Шановні викладачі та співробітники факультету! Дорогі наші студенти та випускники! Ми раді кожному з Вас та по праву пишаємося усіма Вашими здобутками та перемогами! Ми пам’ятаємо кожного викладача, співробітника факультету та особливо кожного студента, які зробили вагомий внесок у процвітання та розвиток вищої освіти й науки!

Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди 15 річниці факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу!

У цей чудовий весняний день хочеться побажати йти тільки вперед, нових перспектив, планів, творчих ідей, сміливих рішень і, звичайно ж, міцного здоров’я, добробуту та добра!