RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 427

21 грудня 2019 року

Представники кафедри міжнародних економічних відносин імені Артура Голікова — учасники наукового стажування в Університеті «Collegium Civitas»

Представники кафедри міжнародних економічних відносин імені Артура Голікова — учасники наукового стажування в Університеті «Collegium Civitas»

З 8 листопада до 13 грудня 2019 року співробітники кафедри міжнародних економічних відносин імені Артура Голікова, доценти Катерина Макарчук та Марина Шуба взяли участь у науковому стажуванні в Університеті «Collegium Civitas» у м. Варшава (Польща).

Наукове стажування проходило у 2 етапи. Перший етап (заочний) передбачав участь у відеосемінарах, онлайн-заняттях, а також самостійну роботу та підготовку власного проєкту.

На другому етапі стажування була запланована участь у низці заходів: зустрічі з ректоратом університету, зокрема з проректором відділу міжнародної співпраці Катажиною Манішевською, проректор з навчальних справ Роландом Заржицьким, відвідування лекцій провідних вчених університету «Collegium Civitas» (професори Славомір Клімкєвіч, Агнєшка Ніца, Роланд Заржицький та інші).

Також співробітниками кафедри міжнародних економічних відносин імені Артура Голікова було презентовано власний проєкт «Міжнародні економічні відносини як чинник інтернаціоналізації вищої освіти».

Катерина Макарчук та Шуба Марина під час спілкування з польськими колегами мали можливість обмінятися досвідом у питаннях створення нових та удосконалення наявних методик викладання навчального матеріалу, обговорити актуальні проблеми інтернаціоналізації вищої освіти та можливі шляхи їх подолання.