RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 806

1 листопада 2019 року

Презентація освітнього модуля Жана Моне «Європейська інтеграція України в умовах Industry 4.0»

Презентація освітнього модуля Жана Моне «Європейська інтеграція України в умовах Industry 4.0»

31 жовтня 2019 року в Каразінському університеті відбулася презентація освітнього модуля Жана Моне програми Erasmus+ «Європейська інтеграція України в умовах Industry 4.0» (Jean Monnet Module “European Integration of Ukraine in Industry 4.0”, 611674-EPP-1-2019-1-UAEPPJMO-MODULE) за участю фахівців, студентів економічного факультету й факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу.

Привітав учасників керівник проєкту, професор кафедри міжнародних економічних відносин імені Артура Голікова факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Ігор Матюшенко. Він розповів про важливість знань стосовно діджиталізації, особливостей трансформації науково-технічної політики та трансферу технологій, впровадження інноваційних стратегій ЄС в умовах smart-спеціалізації тощо. Професор зауважив, що Industry 4.0. — це тренд, який охопить шість галузей, серед яких — технології та системи, стратегії бізнес-моделей, управління та менеджмент, операційні дії, клієнтський досвід. Також Ігор Матюшенко підкреслив, що після завершення освітнього модуля студенти пройдуть підсумковий контроль та отримають сертифікати Єврокомісії.

У межах заходу також представлено викладачів та коучів проєкту. Серед них — працівники факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу, зокрема професори Ігор Матюшенко, Віталіна Бабенко, доценти Валерій Рєзніков, Олена Доценко, Валерія Баранова, старший викладач Ольга Чичина, викладач Аліна Шолом, доцент Каразінської школи бізнесу Сергій Беренда, директор Центру досліджень та інновацій “Pro-Academia” Ева Коханська, професор Таллінського технічного університету “TAL TECH”та багато інших. Викладачі презентували курси, які вони викладатимуть у межах модуля.

Наприкінці заходу учасники зіграли в гру «Що ви знаєте про Європейський союз?».