RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 787

16 січня 2014 року

Вітаємо Валерію Акулову з досягненням у змаганнях зі стрільби з лука!

Вітаємо Валерію Акулову з досягненням у змаганнях зі стрільби з лука!

9–12 січня 2014 року на навчально-спортивному комплексі «Каразінський» проходило Всеукраїнське змагання зі стрільби з лука на Кубок олімпійського чемпіона Віктора Рубана.

Турнір, в якому взяли участь 192 спортсмени з України та Росії, проходив в 6 категоріях: чоловіки і жінки у класичному луці, кадети та дівчата у класичному луці, чоловіки і жінки в блочному луці.

Студентка 2 курсу факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу університету Валерія Акулова посіла 5 місце у стрільбі з блочного лука.

Крім того, перемогу у змаганнях з класичного луку серед жінок здобула випускниця хімічного факультету Каразінського університету, майстер спорту міжнародного класу Вікторія Коваль. Лучниця стала першою як у особистому заліку, так і в командних змаганнях.

Вітаємо Валерію, зичимо успіхів на спортивній ниві та подальших досягнень!

Довідково: Віктор Геннадійович Рубан — харківський спортсмен, олімпійський чемпіон зі стрільби з лука в індивідуальних змаганнях на Олімпійських іграх 2008 року, бронзовий призер Олімпійських ігор 2004 року у команді, чемпіон світу 2009 року в міксті та бронзовий призер в індивідуальних змаганнях, чемпіон Європи 2006 року, чемпіон Універсіади 2009 року в індивідуальних змаганнях та срібний призер у міксті, бронзовий призер чемпіонату Європи 2011 року, багаторазовий переможець чемпіонату та Кубка України, заслужений майстер спорту зі стрільби з лука.