RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 957

2 липня 2019 року

Співчуття з приводу передчасної смерті Вадима Сідорова

Співчуття з приводу передчасної смерті Вадима Сідорова

Шановні колеги! Колектив кафедри країнознавства та туризму і географічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка висловлюють вам щире співчуття з приводу передчасної смерті декана факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Сідорова Вадима Ігоревича.

Вадим Ігоревич пройшов непростий життєвий і науковий шлях, залишаючись завжди чуйною та доброзичливою людиною. Він завжди пишався тим, що є корінним харків’янином, пишався своїм містом та його людьми. Маючи спокійну, врівноважену вдачу, він вмів приймати виважені рішення на користь колективу. Був людиною мужньою, відданою науці та освітянській справі: вже будучи тяжкохворим, зміг написати і захистити докторську дисертацію. У нашій пам’яті він назавжди залишиться доброзичливою і щирою людиною.

Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким, друзям, усьому колективу факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу.

Від імені колективу кафедри країнознавства та туризму Київського національного університету імені Тараса Шевченка доктор географічних наук, професор О. О. Любіцева