RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1049

30 червня 2019 року

Пішов з життя доктор педагогічних наук, професор, декан факультету МЕВ та ТБ Вадим Ігоревич Сідоров

Пішов з життя доктор педагогічних наук, професор, декан факультету МЕВ та ТБ Вадим Ігоревич Сідоров

З глибоким сумом сповіщаємо, що 30 червня 2019 року пішов із життя доктор педагогічних наук, професор, заслужений викладач Каразінського університету, декан факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Вадим Ігоревич Сідоров.

Він закінчив економічний факультет Харківського інституту громадського харчування. Навчався в аспірантурі Харківського державного університету імені О. М. Горького. У 1981 році розпочав викладацьку діяльність в університеті на кафедрі економічної теорії. У різні роки обіймав посади викладача, старшого викладача, доцента зазначеної кафедри. З 2006 року очолив факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Каразінського університету.

Вадим Ігоревич — автор понад 100 наукових праць, зокрема 10 монографій та підручників. Під його керівництвом захищено понад 10 кандидатських дисертацій.

Висловлюємо співчуття та розділяємо гіркоту втрати. Вічна пам’ять про Вадима Ігоревича, талановитого науковця, небайдужого керівника й чудову та мудру людину, назавжди залашиться в серцях рідних, близьких, колег та студентів факультету.

Громадська панахида відбудеться 2 липня об 11:00 у Музеї природи Каразінського університету (вул. Трінклера, 8).