RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 566

30 квітня 2019 року

Урочисте закриття циклу лекцій доктора Яна-Урбана Сандала

Урочисте закриття циклу лекцій доктора Яна-Урбана Сандала

25 квітня 2019 року на факультеті міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу відбулося урочисте закриття циклу лекцій засновника і генерального директора Школи соціального підприємця IBS, засновника та президента інституту його імені, радника Королівського Норвезького Міністерства торгівлі та промисловості доктора Яна-Урбана Сандала (Норвегія) на тему «Соціальне підприємництво».

Протягом двох тижнів Ян-Урбан Сандал проводив для студентів та професорсько-викладацького складу англомовні лекції, слухачі курсу виконували практичні завдання, а наприкінці курсу склали іспити, що передбачали відповіді на теоретичні запитання, обговорення творчих завдань, захист презентацій з трьох модулів «Соціальне підприємництво», «Інноваційний менеджмент», «Сервісний менеджмент».

Закриття циклу лекцій завершилося урочистою церемонією вручення сертифікатів про прослухані курси та дипломів про закінчення Школи соціального підприємництва (Social Entrepreneurship School IBS). Декан факультету МЕВ та ТБ, професор Вадим Сідоров висловив слова подяки доктору Ян-Урбану Сандалу та привітав випускників Школи соціального підприємництва.