RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 772

17 квітня 2019 року

Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні перетворення міжнародного бізнесу»

Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні перетворення міжнародного бізнесу»

У Каразінському університеті на факультеті міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу відбулося відкриття Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні перетворення міжнародного бізнесу».

На початку заходу присутні вшанували пам’ять одного з ініціаторів проведення конференції, її постійного активного учасника — професора кафедри міжнародного бізнесу та економічної теорії Євгена Воробйова. Виконувач обов’язків завідувача кафедри міжнародного бізнесу та економічної теорії, доцент Ірина Дерід розповіла про життєвий і науковий шлях Євгена Воробйова.

У межах пленарного засідання виступив професор кафедри міжнародного бізнесу й економічної теорії Ігор Тимошенков із доповіддю, присвяченою статистиці та риториці порівняльних досліджень соціально-економічного розвитку країн світу. Науковець розглянув взаємозв’язок економіки з природничими науками та риторичну концепцію методу. Він торкнувся новітнього підходу до усвідомлення значення економіки — економіка як риторика.

Виступ професора кафедри міжнародного бізнесу та економічної теорії Володимира Лазаренка був присвячений діагностиці стратегічного позиціювання підприємства.

Далі робота конференції продовжилася за секціями.


Фотозвіт з заходу: