RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 703

2 квітня 2019 року

Студенти кафедри туристичного бізнесу та країнознавства відвідали туристичну виставку UITT «Україна — подорожі та туризм»

Студенти кафедри туристичного бізнесу та країнознавства відвідали туристичну виставку UITT «Україна — подорожі та туризм»

27 березня 2019 року в межах вивчення професійної дисципліни «Організація виставково-ярмаркової діяльності в туризмі» студенти третього курсу кафедри туристичного бізнесу та країнознавства на чолі з доцентом кафедри Іваном Посоховим відвідали Міжнародну туристичну виставку UITT «Україна — подорожі та туризм», яка відбулася у м. Київ.

UITT — це одна з найбільших туристичних виставок в Україні, яка традиційно відбувається у березні та набуває все більшого визнання серед фахівців туристичного бізнесу України, близького та далекого зарубіжжя.

Цього року у туристичній виставці UITT взяли участь національні туристичні організації і туристичні напрямки більш ніж 20 країн світу. Досить потужним було українське представництво: свої стенди мали 39 українських міст та регіонів, а також понад 200 туристичних компаній, туроператорів, готелів, транспортних агенцій, страхових компаній тощо.

Ділова програма UITT2019 містила більше 30 заходів, зоакрема і різноманітні семінари, присвячені найбільш важливим проблемам туристичної галузі.

Додатково, у межах Ukrainian Hospitality Days, були організовані панельні дискусії та круглі столи з питань, що стосуються розвитку туризму саме в Україні.

На думку студентів, ознайомлення із цією виставкою дозволяє поєднати теорію та практику в процесі навчання і є дуже корисним з точки зору розуміння нюансів реальної роботи за фахом.