RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 605

18 лютого 2019 року

День відкритих дверей у Каразінському університеті

День відкритих дверей у Каразінському університеті

У Каразінському університеті відбувся традиційний День відкритих дверей, на якому абітурієнти могли ближче познайомитися з діяльністю університету та по-справжньому зануритися в його атмосферу.

Університетська спільнота гостинно та тепло зустрічала відвідувачів. Від самого ранку на гостей чекала насичена програма: у вестибюлі можна було зробити пам’ятне селфі біля тематичної фотозони, отримати сувенірну брендовану продукцію в конкурсі на знання історії Каразінського університету, переконатися, що наука може бути захопливою, на фестивалі цікавих наукових експериментів, також усі охочі могли поставити питання стосовно особливостей вступної кампанії–2019 та навчання і життя в університеті на брифінгах з представниками приймальної комісії та студентськими деканами.

Офіційна частина розпочалася виступом Університетського академічного хору, який виконав гімн студентів “Gaudeamus”.

Привітав присутніх ректор, академік Віль Бакіров, зауваживши, що у цьому залі майбутнє університету та України. Він розповів про історію та переваги Каразінського університету.

Більш детально зі структурою, діяльністю і кадровим потенціалом Каразінського ознайомив проректор, доцент Антон Пантелеймонов. Він зазначив, що окрім здобутків в освітній і науковій сфері, університет надає студентам широкі можливості для дозвілля і занять спортом, розвитку лідерського та креативного потенціалу.

Про особливості прийому до університету в 2019 році абітурієнтам розповіла відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Ольга Анощенко, яка окреслила етапи вступної кампанії, специфіку зарахування вступників.

Директор центру зв’язків з громадськістю Максим Фоломєєв презентував спеціалізований веб-сайт для абітурієнтів — «Абітурієнт Каразінського», де розміщено всю необхідну для вступу інформацію: Правила прийому з усіма додатками, анотації освітніх програм з переліком вступних випробувань та предметів зовнішнього незалежного оцінювання тощо.

Також на присутніх чекав сюрприз: свої виступи подарували університетські команди з чирлідингу та футзалу. А щасливчик із залу навіть отримав футбольний м’яч із підписами ректора та членів команди з футзалу.

Захід продовжився зустрічами на факультетах, зокрема і на факультеті МЕВ та ТБ, де можна було більш предметно поспілкуватися щодо особливостей навчання на тих чи інших спеціальностях, дізнались про історію та структуру факультету. Загалом охочі ставили питання щодо освітніх програм, нарахування додаткових балів, співробітництва університету з міжнародними закладами вищої освіти, можливостей працевлаштування.


Фотозвіт з заходу: