RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 689

29 листопада 2012 року

Зустріч студентів із депутатом Харківської міської ради Г.М. Михайловим

Зустріч студентів із депутатом Харківської міської ради Г.М. Михайловим

У рамках проекту «Тиждень із відомими людьми м. Харкова» відбулася зустріч студентів факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу із депутатом Харківської міської ради Габріелем Миколайовичем Михайловим.

Всі присутні мали можливість подискутувати із гостем на тему «Місце молодіжної політики у формуванні суспільного духу Харківщини».

«Молодіжна політика — це інструмент просування самого себе. Я маю на увазі, що треба вміти заявити про себе, брати участь у різноманітних суспільних заходах, створювати середовище своєї ідентифікації (запускати власні сайти, проекти тощо)», — говорить Г.М. Михайлов.

Аудиторія, де проходила зустріч, ледве вмістила всіх охочих поставити питання запрошеному гостю. Як наслідок, за відведений на лекцію час вдалося охопити широкий спектр тем. Студентам було цікаво почути думку депутата і щодо таких серйозних тем, як можливість створення у Харкові вільної економічної зони, перспективність вкладання капіталу в ту чи іншу сферу виробництва, і просто життєвих питань, як, наприклад, секрети побудови успішної кар'єри, майбутні професійні плани та оцінка головних якостей, притаманних справжньому лідеру.

Довідково. Габріел Миколайович Михайлов — депутат Харківської міської ради, голова комісії з питань містобудування, архітектури та земельних відносин. З квітня 2010 року — радник голови Харківської обласної державної адміністрації з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму. Є активним громадським діячем, організатором багатьох харківських проектів та заходів.