RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 918

15 січня 2019 року

Урочистий випуск магістрів–2019

Урочистий випуск магістрів–2019

У Каразінському університеті відбувся урочистий випуск магістрів, що традиційно проходив в Харківському національному академічному театрі опери та балету імені М. В. Лисенка.

Захід розпочався виступом Харківського молодіжного академічного симфонічного оркестру «Слобожанський».

Випускники пригадали найважливіші та найяскравіші моменти, що відбулися протягом їхнього студентського життя — встановлення рекорду України на найбільш масове виконання духовного гімну «Молитва за Україну», перемога на Чемпіонаті України з футзалу серед закладів вищої освіти, Каразінські благодійні зимові бали, відкриття студентського театру та інші.

Від імені Ради іноземних студентів університету поздоровив випускників Мадамін Асроров, побажавши їм успішного майбутнього, та презентував подарунок — хореографічний номер від повітряних акробатів, неонове шоу від світлового проекту “Fade IN”.

З вітальним словом звернувся ректор, академік Віль Бакіров: «Ми хочемо висловити слова щирої подяки за ці п’ять з половиною років нашої спільної роботи над формуванням вас як фахівців, особистостей, патріотів, громадян України. Це був непростий і суперечливий шлях. Але ми подолали його з честю, і сьогодні ви перетворюєтеся зі студентів на випускників Каразінського університету. Ви приєднуєтеся до величезної спільноти, що простягнулася у просторі й часі, — спільноти випускників Каразінського університету. Це десятки та сотні тисяч людей, які прославили університет, свою державу значними здобутками в науці, освіті, культурі. Іменами наших випускників названі закони фізики, математичні формули, рослини і тварини, географічні об’єкти, небесні тіла, вулиці, площі не тільки у Харкові, але й в інших містах України. Від імені всієї каразінської родини й від себе особисто вітаю вас з випуском і бажаю сил, здоров’я, натхнення, реалізації всіх високих цілей, і щоб попереду у вас був довгий і щасливий шлях».

Зі словами вітання виступила голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична: «Попереду на вас чекає надзвичайно яскраве доросле життя. Першу перемогу в цьому дорослому житті ви вже здобули — це диплом одного з найкращих університетів України. Впевнена, що з ним ви досягнете найвищих щаблів, перед вами відкриваються нові можливості європейської молодої, але надпотужної держави. Бажаю вам наснаги, впевненості, результативності й бажання творити добро і досягати перемог».

Від імені випускників зі словами вдячності виступив вихованець соціологічного факультету Руслан Запорожченко: «Григорій Савич Сковорода писав, що професію потрібно обирати до душі. А нам, випускникам, здається, що не лише професію, але й університет потрібно обирати до душі. Нам дуже приємно, що ми не помилилися зі своїм вибором і всі ці роки навчалися у Каразінському університеті, який є для нас найкращим».

Вітаємо випускників і бажаємо успішного життєвого шляху, втілення найзаповітніших мрій та реалізації усіх планів!

Більше фотографій у мережі фейсбук.


Фотозвіт з заходу: