RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 839

19 листопада 2018 року

Відкриття студентського простору нового формату “Karazin Student Hall”

Відкриття студентського простору нового формату “Karazin Student Hall”

У Каразінському університеті відбулося відкриття “Karazin Student Hall” — простору для креативного та творчого розвитку студентів, місця для реалізації студентських ідей і проектів, що знаходиться за адресою: вул. Отакара Яроша, 11б.

Захід пройшов за участю заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Анатолія Бабічева, директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Лариси Карпової, представників адміністрації на чолі з ректором, академіком Вілем Бакіровим, викладачів та студентів університету.

«Мені дуже приємно, що Каразінський університет вкотре підтверджує, що він найкращий в Україні, і вміє не лише зберігати традиції, а й постійно запроваджувати нові підходи в роботі. Впевнений, що в „Karazin Student Hall“ щодня будуть відбуватися різноманітні заходи, кількість нових проектів зростатиме», — привітав присутніх Анатолій Бабічев.

Урочисто перерізали стрічку Віль Бакіров, Анатолій Бабічев та студентка соціологічного факультету університету Марина Дудніченко. Також ректор передав студентам символічний ключ.


Фотозвіт з заходу: