RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 833

9 жовтня 2018 року

Урочиста церемонія посвяти першокурсників у студенти-міжнародники

Урочиста церемонія посвяти першокурсників у студенти-міжнародники

5 жовтня 2018 року відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти-міжнародники – традиційна для факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу подія, що знаменує долучення до великої родини МЕВ та ТБ.

Цього разу захід проходив в оновленій глядацькій залі. На початку пролунав гімн «Gaudeamus» та до присутніх звернувся декан, професор Вадим Ігоревич Сідоров: «Наш факультет – це свято, що завжди з тобою, свято, яке буде з вами протягом усього навчання. Тут ви отримаєте чудові знання, а ми прикладемо всі зусилля, щоб ваші студентські роки були плідними і яскравими».

«Щоразу, зустрічаючись з першокурсниками, я знову проживаю свій перший день в Харківському університеті. Вважаю, що наш факультет – кращий не лише в Каразінському університеті, а й в Харкові в цілому», – щиро привітав першокурсників засновник факультету, професор Артур Павлович Голіков.

Почесним гостем церемонії цьогоріч стала випускниця й викладач факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу – депутат Харківської міської ради, доцент Ольга Андріївна Чичина. «Для мене величезна честь бути гостем на цьому святі, адже я сприймаю себе членом сім'ї. Студенти МЕВ та ТБ не стають, ними народжуються – народжуються лідерами, людьми, які хочуть чогось конкретного від життя. Я сподіваюся, що імена наших випускників будуть відомі так само, як імена Стіва Джобса, Ілона Маска, Енді Оурхола. Як депутат скажу, що ми чекаємо на вас у стінах міськради, адже вихідці з нашого факультету повинні керувати містом, країною, створювати міжнародні бренди, адже тільки тут цьому навчають. А від імені викладачів зауважу, що можливості тут більші, ніж ви думаєте, відкрийте очі широко й нічого не проґавте. І за шість років чекаємо на вас в якості почесних гостей цієї урочистої події».

В рамках заходу студентам 1 курсу було вручено грамоти: за активну діяльність й просування бренду факультету в інформаційному просторі та працю на благо університету – Міргунову Павлові, за особливі досягнення у творчій діяльності і спорті Садовій Дар’ї – переможниці міжнародного дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу «Світ, мистецтво і море» (Болгарія), Марії Гладких – кандидату в майстри спорту з художньої гімнастики, призерці всеукраїнських і міжнародних змагань.

Вручаючи грамоти, заступник декана з навчальної роботи, доцент Лариса Іванівна Григорова-Беренда тазаступник декана з виховної роботи Андрій Павлович Гуслєв висловили гордість за те, що МЕВ та ТБ обирають такі різносторонньо розвинені особистості. Зайвий раз продемонстрували це талановиті старшокурсники, які прийшли привітати «новачків» чудовим виконанням сучасних хітів, від таких голосів по тілу бігали мурахи.

Усі першокурсники отримали пам’ятні подарунки – іменні дипломи, які підтверджують, що їх володар є студентом МЕВ та ТБ – членом великої і дружньої родини, а також ексклюзивні значки з емблемою факультету.

Захід завершився фотосесією біля північного корпусу університету, під час якої в небо було запущено білі й блакитні кульки.


Більше фото – на сторінці факультету в фейсбук. Підписуйтесь!


Фотозвіт з заходу: