RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 698

8 жовтня 2018 року

Доцент Валерій Рєзніков відвідав штаб-квартиру НАТО та штаб ВГК ОЗС НАТО у Європі

Доцент Валерій Рєзніков відвідав штаб-квартиру НАТО та штаб ВГК ОЗС НАТО у Європі

23–26 вересня 2018 року доцент кафедри міжнародних економічних відносин Валерій Володимирович Рєзніков перебував із ознайомчим візитом у штаб-квартирі НАТО (м. Брюссель) та штабі ВГК ОЗС НАТО у Європі (м. Монс) Королівства Бельгія.

Під час візиту 24 вересня 2018 року до штаб-квартири НАТО Валерій Володимирович взяв участь у брифінгах та панельних дискусіях з питань ролі та діяльності Євроатлантичного альянсу, кібербезпеки, а також співробітництва України та НАТО. Відбулись зустрічі української делегації з представниками місій Франції, Литви, Польщі, Румунії, США при НАТО.

Також була проведена зустріч з головою місії України у НАТО, послом Вадимом Пристайко, на якій обговорювались перспективи співробітництва України з країнами Євроатлантичного альянсу та особливості роботи української місії.

25 вересня 2018 року відбулася поїздка до військової бази “SHAPE” та штабу ВГК ОЗС НАТО у Європі (м. Монс). Під час візиту українська делегація взяла участь у брифінгах з таких тем: «Діяльність “SHAPE” та НАТО», «Співпраця Україна–НАТО», «Політична діяльність НАТО».