Чуйко Андрій Миколайович


кандидат технічних наук, старший науковий співробітник, доцент кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи

ORCID ID

Контактна інформація:

Телефон: +38 (057) 707-53-06
Адреса: к. 366a, майдан Свободи 6, м. Харків, 61022
E-mail: amchuiko@karazin.ua

Наукова та освітня діяльність, стажування та підвищення кваліфікації:

  • стипендіат Кабінету Міністрів України для молодих учених;
  • науковий консультант з питань стратегічного розвитку та менеджменту підприємства, м. Харків, Науково-виробниче підприємство «Кріас-1» (з 2010 року);
  • директор і співвласник студії свят «Крилаті гойдалки» (м. Харків);
  • підвищення кваліфікації від провідної мережі готелів HVD (Болгарія) та міжнародної туристичної компанії «Турал С» (Болгарія).

Нагороди і відзнаки:

  • переможець обласного конкурсу «Кращий молодий науковець в області технічних наук».

Наукові інтереси:

розробка борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення, наукові основи розробки і впровадження додаткових послуг у готельно-ресторанних комплексах, анімаційна діяльність та організація свят

Курси, що викладаються:

  1. Мистецтво сомельє
  2. Барна справа
  3. Планування заходів та кейтеринг

Основні публікації:

  1. Чуйко М. М., Чуйко А. М (2021). Інноваційні підходи до розробки та виведення на ринок борошняних виробів функціонального призначення. Економіка та суспільство. № 23.
  2. Чуйко М. М., Чуйко А. М. (2019). Якість вітчизняних функційних харчових продуктів та європейські вимоги до продукції оздоровчої спрямованості. Стандартизація, сертифікація, якість. № 5 (117). С. 33-42.
  3. Інноваційні напрямки розвитку міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи: колективна монографія / за заг. ред . Н.І. Данько, В.О. Бабенко. Харків: ХНУ ім. В.Н. Каразіна, 2021. - 364 с. (Розділ 2.3. Проблема здорового харчування і створення функціональних продуктів, 1.5 д. а).
  4. Чуйко А.М., Буточкіна Є.К. (2018). Проблема здорового харчування в туристичній галузі. Вісник ХНУ ім. В.Н. Каразіна (серія «Міжнародні відносини. Економіка. Країнознавство. Туризм»). № 7. С. 150-155.
  5. Технічні умови ТУ У 10.6-02071205-001:2019. «Борошно соєве харчове, збагачене йодом» (Гуслєв А.П., Білецька Я.О., Данько Н.І., Бабенко В.О., Чуйко А.М., Більовська О.О., Решетняк О.І.) ХНУ імені В.Н. Каразіна Харків. 2019. 25 с.
  6. Інноваційні технології хлібобулочних і кондитерських виробів: Монографія / О.В. Самохвалова, Г.М. Лисюк, А.М. Чуйко та ін.; За заг. ред. О.В. Самохвалової. Харків: ТО Ексклюзив, 2015. 463 с.
  7. Лисюк Г.М., Верешко Н.В., Чуйко А.М. Нові напрями використання вторинних продуктів переробки винограду у виробництві борошняних виробів: Монографія. Харків: ХДУХТ, 2011. 220 с.

Яндекс.Метрика