RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 2109

23 вересня 2013 року

Професор Вадим Ігорович Сідоров став почесним членом Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація економістів-міжнародників»

Професор Вадим Ігорович Сідоров став почесним членом Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація економістів-міжнародників»

20 вересня 2013 року декану факультету МЕВ та ТБ, професору В.І. Сідорову було вручено Посвідчення почесного члена Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація економістів-міжнародників».

Вітаємо професора В.І. Сідорова з визначною нагородою і бажаємо подальших успіхів на освітній та науковій нивах!

Довідково. Активна діяльність Асоціації розпочалася у березні 2010 року з проведення студентської олімпіади на тему: «Світове господарство та міжнародні економічні відносини», в якій взяли участь 56 студентів з 17 регіонів України. Їх роботи було присвячено таким актуальним темам як «Глобальна економічна криза», «Економічна конвергенція між Україною та ЄС», «Трудова міграція у країнах СНГ», «Інвестиційна політика України», «Технологічна модернізація в підвищенні конкурентоспроможності України», «Розвиток туризму в Україні» тощо.

Метою діяльності Асоціації є об’єднання зусиль, інтелектуальних та матеріальних ресурсів навчальних закладів, наукових установ та суб'єктів господарювання в напрямах підвищення якості підготовки економістів-міжнародників та кваліфікації викладачів відповідних предметів, створення сприятливих умов для організації наукових дискусій і фундаментальних досліджень української економічної науки у сфері міжнародних економічних відносин та глобалізаційних процесів.

Асоціація також має за мету всіляко сприяти формуванню в українському суспільстві ділової спільноти та державних службовців, відповідальних за формування зовнішньоекономічної політики держави, сучасних поглядів щодо місця і ролі держави в процесі інтеграції національної економіки у світову економіку та України у світові глобалізаційні процеси.