RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 575

20 вересня 2018 року

Олімпійський урок: нагороджено студентів МЕВ та ТБ — призерів 68-ї спартакіади

Олімпійський урок: нагороджено студентів МЕВ та ТБ — призерів 68-ї спартакіади

19 вересня 2018 року у Каразінському університеті відбувся Всеукраїнський олімпійський урок.

Захід відбувся за участі ректора, професора Віля Бакірова, начальника управління з питань фізичної культури та спорту Харківської обласної ради Віктора Христоєва, директора Департаменту молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації Віталія Кириленка та інших.

Модератором заходу виступив завідувач кафедри фізичного виховання та спорту, майстер спорту з легкої атлетики Володимир Темченко.

«Сьогодні ми маємо можливість доторкнутися до духу олімпізму, пізнати спортивні цінності. Університет має потужні олімпійські традиції, тут навчалося та працювало багато учасників і призерів Олімпійських ігор. Ми завжди будемо небайдужі до олімпійського руху», — зазначив на початку заходу Віль Бакіров.

Захід відвідали спортсмени-олімпійці минулих років, зокрема дворазова олімпійська чемпіонка з легкої атлетики, заслужений майстер спорту Людмила Джигалова, бронзова призерка з настільного тенісу Паралімпіади–2016, випускниця соціологічного факультету Марина Литовченко, доцент кафедри фізичного виховання та спорту університету, заслужений тренер України Олена Ковтун, чемпіонка Європи зі стрільби з лука, випускниця університету Вікторія Коваль, триразова бронзова призерка чемпіонатів світу з водних видів спорту Катерина Садурська та інші. Вони побажали присутнім студентам значних спортивних досягнень та успіхів.

У межах заходу відбулася презентація, присвячена ролі університету в олімпійському русі. Володимир Темченко розповів про відомих студентів та викладачів — учасників та призерів Олімпійських ігор, олімпійські традиції університету, спортивні можливості для студентів.

Окрім цього, відбулося нагородження торішніх переможців студентської спартакіади університету. Зокрема було відзначено збірну команду факультету МЕВ та ТБ за друге місце у комплексному заліку 68-ої Студентської спартакіади університету 2017/2018 навчального року!

Пишаємося нашими спортсменами, бажаємо подальших успіхів і перемог!