RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 525

11 вересня 2018 року

До уваги першокурсників! Спортивне життя в університеті

До уваги першокурсників! Спортивне життя в університеті

У Каразінському університеті значна увага приділяється спортивній підготовці студентів.

Протягом навчання каразінці можуть безкоштовно займатися аеробікою, баскетболом, волейболом, боксом, настільним тенісом та бадмінтоном, тенісом, футболом та міні-футболом, легкою атлетикою, водним туризмом, стрільбою з лука, скелелазінням, тхеквондо, кікбоксингом, шахами, фехтуванням, відвідувати тренажерні зали. Вибір виду спорту здійснюється студентами за власними уподобаннями.

Щорічно в Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна відбуваються студентські спортивні змагання, зокрема університетська спартакіада з 12 видів спорту, змагання за Кубки студентського профкому, Кубок ректора з міні-футболу, першість університету серед першокурсників. Для студентів, які мають спортивну підготовку, працюють спортивні секції.

Спортсмени-каразінці та збірні команди університету беруть участь в обласних, всеукраїнських та міжнародних студентських змаганнях, чемпіонатах України, Європи та світу, Олімпійських та Паралімпійських іграх.

Каразінський університет запрошує студентів вдосконалити власну фізичну підготовку, здоров’я та спортивну майстерність на власних спортивних об’єктах.