RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 494

23 червня 2018 року

Зустріч з експертами Chatham House

Зустріч з експертами Chatham House

21 червня 2018 року у Каразінському університеті за ініціативи міжнародного фонду «Відродження» відбувся візит експертів Лондонського Королівського інституту міжнародних відносин Chatham House, присвячений презентації комплексного дослідження «Боротьба за Україну» (“The struggle for Ukraine).

На заході були присутні британський дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посол Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії в Україні з 2002 по 2006 рік, керівник Українського форуму Роберт Брінклі, аналітик Королівського інституту міжнародних відносин Chatham House Джеймс Шерр, керівник представництва міжнародного фонду «Відродження» Олена Розсказова. Відвідали зустріч і викладачі та студенти факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу.

Про заснування Українського форуму та основні причини його створення розповів Роберт Брінклі, зокрема втрату інтересу світових ЗМІ до конфлікту на сході України, дезінформацію світових ЗМІ з приводу АТО через російські джерела інформації тощо.

Також він презентував комплексне дослідження «Боротьба за Україну», основний зміст якого полягає у висвітленні двох викликів: зовнішнього (протидії втручання агресора в економічний, воєнний, медійний аспекти нашої держави) та внутрішнього (вибір України на користь євроінтеграції або консервативних поглядів).