RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 637

17 травня 2018 року

Спортивні досягнення факультету

Спортивні досягнення факультету

Завершуються спортивні змагання в цьому навчальному році. У «Кубку Ректора» з міні-футболу спортсмени факультету, програвши команді факультету РБЕКС з раунком 0:7, посіли третє місце.

Крім цього, команда факультету вперше грала у Вищій лізі турніру з баскетболу серед чоловічих команд в межах програми Спартакіади університету та посіла шосте місце. Факультет представляли Олександр Носатенко (група УО-21), Михайло Шевченко і Дмитро Калитка (група КК-22), Борис Корманов (група УМБ-21), Веніамін Шкурка (група УМБ-11), Денис Гаутам і Євген Коротков (група УМБ-41).

10 травня пройшли змагання на «Кубок студентського профкому» з бадмінтону. За результатами змагання команда факультету, яку представляли Ольга Чала (група УО-61) і Дмитро Майдан (група КК-22), посіла сьоме місце.

Триває тенісний турнір у межах Спартакіади університету. Факультет МЕВ та ТБ представляють Сергій Король (група КК-32) і Владислав Сядристий (група УО-12) з чоловічої команди, Марина Валюшенко (група УО-11) і Марина Чернишова (група УМВ-21) з жіночої команди. Про підсумки тенісного турніру і результати всієї спартакіади буде повідомлено пізніше.