RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 470

14 травня 2018 року

На факультеті відбулися перші відкриті дипломатичні дебати

На факультеті відбулися перші відкриті дипломатичні дебати

24 квітня 2018 року, на другий день урочистостей, присвячених святкуванню дня народження факультету МЕВ та ТБ, відбулися перші відкриті дипломатичні дебати за моделлю Великої сімки (G-7).

Захід було організовано Студентським науковим товариством факультету МЕВ та ТБ і дискусійно-дебатним клубом #SPEECHза підтримки ГО «Освічена ініціатива».

Дебатна модель проходила таким чином: Велику сімку було поділено на три комітети — «З питань Збройних сил», «З питань екології» та «З питань соціології». Під час заходу 3 представники з кожної країни G-7 виступали з доповідями і представляли погляд своєї країни на проблему, поставлену для кожного комітету, та додавали резолюції щодо її вирішення.

Неймовірна кількість емоцій, несподіваних рішень та провокаційних запитань до доповідачів, що переростали в палкі дискусії, створили унікальну атмосферу справжнього європейського саміту. Наприкінці роботи кожного з комітетів Єврокомісія обирала 3 найкращі на їхній погляд резолюції та виносила їх на голосування.

У роботі заходу взяли участь понад 30 осіб, що є надзвичайно показовим для роботи СНТ.

Дякуємо усім учасникам, гостям, а особливо шановному журі: професору Артуру Голікову, доценту Ларисі Григоровій-Беренді та доценту Ганні Панасенко — за участь у цьому студентському заході.