RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 638

26 березня 2018 року

День відкритих дверей у Каразінському університеті

День відкритих дверей у Каразінському університеті

У Каразінському університеті відбувся третій у поточному навчальному році День відкритих дверей, під час якого майбутні вступники поспілкувалися з керівництвом університету, факультетів, кафедр та представниками приймальної комісії, переглянули фільми про університет, познайомилися з діяльністю університету та факультетів.

Майбутніх студентів привітав проректор, доцент Антон Пантелеймонов: «Протягом 213-річної історії Харківський університет підготував безліч фахівців. Університетська освіта і наука охоплює всі галузі знань: від філософії до ядерної фізики. Наразі на замовлення держави університет виконує близько 100 наукових робіт. З Харківським університетом пов’язані імена трьох лауреатів Нобелівських премій».

З особливостями вступної кампанії 2018 року ознайомив відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Сергій Єльцов, наголосивши, що наразі вступ відбувається за конкурсом, а державні кошти йдуть за абітурієнтом. Тому саме кількість заяв, подана на певну спеціальність, та бали документів вступників впливають на остаточний розподіл місць.

Директор Центру зв’язків з громадськістю, доцент Максим Фоломєєв презентував спеціалізований веб-сайт для абітурієнтів — «Абітурієнт Каразінського», де розміщено всю необхідну для вступу інформацію — Правила прийому, анотації освітніх програм з переліком вступних випробувань та необхідних сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання тощо.

Наприкінці відбулася зустріч з деканом та представниками факультету МЕВ та ТБ, де присутні дізнались про історію та структуру факультету, специфіку вступу, особливості й переваги навчання. Загалом охочі ставили питання щодо освітніх програм, нарахування додаткових балів, співробітництва університету з міжнародними вищими навчальними закладами, можливостей працевлаштування.


Фотозвіт з заходу: