RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 540

14 листопада 2017 року

Дискусія «Теорія дипломатії на практиці»

Дискусія «Теорія дипломатії на практиці»

10 листопада 2017 року на факультеті міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу відбулася дискусія «Теорія дипломатії на практиці».

Захід організовано Студентським науковим товариством факультету у співробітництві з ГО «Освічена ініціатива». Модератором дискусії виступив кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародних економічних відносин Валерій Володимирович Рєзніков. У рамках заходу відбулося також відкриття та перше засідання дискусійно-дебатного клубу факультету МЕВ та ТБ «#SPEECH».

Захід пройшов за участю декана, професора Вадима Ігоревича Сідорова, викладачів факультету та гостей з інших університетів Харкова.

Учасники могли виступити у ролі експерта одного з напрямів дипломатії та взяти участь у жвавому обговоренні питань, які здебільшого були поставлені аудиторією. Під час дискусії панувала позитивна атмосфера для конструктивного аналізу кожного аспекту питання, учасники та гості попрактикували навички ораторського та дебатного мистецтв й поповнили свої знання новою, цікавою та корисною інформацією.

Члени СНТ висловлюють велику подяку гостям та учасникам.


Фотозвіт з заходу: