RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 607

6 листопада 2017 року

День відкритих дверей у Каразінському університеті

День відкритих дверей у Каразінському університеті

5 листопада 2017 року в Каразінському університеті відбувся перший у поточному навчальному році День відкритих дверей.

У межах заходу вступники переглянули фільми про Каразінський університет, у яких було презентовано особливості вступу, зокрема каразінці поділились лайфхаками з отримання максимальних результатів зовнішнього незалежного оцінювання й наголосили на важливості правильного та свідомого вибору факультету і спеціальності. Кожен факультет ретельно підготувався до зустрічі з абітурієнтами, презентуючи наукові досягнення університету.

Майбутніх студентів привітав ректор, академік Віль Бакіров, акцентувавши, що в цей день університет відчинив понад 100 дверей: «Каразінський університет зберігає й акумулює найкращі чесноти вищої академічної освіти, зокрема відкритість, пошук, повагу до людини, толерантність і демократизм. Ґрунтуючись на культурі, традиціях і цінностях, каразінська спільнота відкриває нові горизонти, рухається вперед, допомагає зазирнути за обрії». Він також наголосив, що університет посідає високі щаблі всеукраїнських і світових рейтингів, а випускники Каразінського є конкурентоспроможними й висококваліфікованими фахівцями.

Відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Ольга Анощенко розповіла про особливості вступної кампанії 2018 року наголосивши, що наразі правила та умови прийому проходять процедуру реєстрації у Міністерстві юстиції України.

У свою чергу, директор Центру зв’язків з громадськістю, доцент Максим Фоломєєв розповів про спеціалізований сайт для абітурієнтів, де розміщено всю необхідну інформацію про вступ до університету. У ході виступу він пояснив особливості доступних та зручних рубрик, що будуть корисними для абітурієнтів протягом усього періоду вступної кампанії.

Наприкінці відбулася зустріч з деканом та представниками факультету МЕВ та ТБ, де присутні дізнались про історію та структуру факультету, специфіку вступу, особливості й переваги навчання. Загалом охочі ставили питання щодо освітніх програм, нарахування додаткових балів, співробітництва університету з міжнародними вищими навчальними закладами, можливостей працевлаштування. Вперше зустріч проходила не в Актовій залі, а на території факультету МЕВ та ТБ, тож абітурієнтам провели екскурсію кафедрами, лабораторіями та аудиторіями.


Фотозвіт з заходу: