RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 970

26 вересня 2017 року

Посвята першокурсників у студенти-туристи

Посвята першокурсників у студенти-туристи

22 вересня 2017 року з нагоди святкування Всесвітнього дня туризму за ініціативою кафедри туристичного бізнесу та країнознавства відбувся урочистий захід для першокурсників напрямів підготовки «Туризм», «Міжнародні відносини та регіональні студії» та «Готельно-ресторанна справа».

Активна та яскрава посвята у студенти-туристи, яка вже є традиційною, відбулася на території трактиру «Печки-лавочки» у лісопарку.

Урочистою промовою присутніх привітав декан, професор Вадим Ігоревич Сідоров, також у заході взяли участь заступник декана Андрій Павлович Гуслєв, завідувач кафедри туристичного бізнесу та країнознавства, доцент Анатолій Юрійович Парфіненко та викладачі кафедри.

Першокурсники познайомилися з викладачами кафедри та кураторами студентських груп. Лунали музичні композиції від студентів. Справжній туристичний обід на свіжому повітрі дав «новобранцям» заряд енергії для участі у розважальній програмі. Юнаки згуртувалися, беручи участь у численних веселих та цікавих конкурсах, організованих колективом кафедри.

Усі були задоволені гарним закінченням робочого тижня та активним відпочинком!


Фотозвіт з заходу: