RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 509

24 вересня 2017 року

Університет відвідала Надзвичайний та Повноважний Посол США в Україні Марі Йованович

Університет відвідала Надзвичайний та Повноважний Посол США в Україні Марі Йованович

21 вересня Каразінський університет відвідала Надзвичайний та Повноважний Посол США в Україні Марі Йованович.

У рамках візиту вона зустрілася із адміністрацією університету, а також провела зустріч-дискусію зі студентами університету, багато з яких, зокрема, брали участь в академічних програмах, фінансованих Державним департаментом США.

Учасниками зустрічі стали і представники ГО «Освічена ініціатива», яка об`єднує активних студентів факультету МЕВ та ТБ.

У ході зустрічі студенти подякували пані послу за можливість зустрічі у форматі діалогу та ставили питання, що викликали жваве обговорення та позитивну реакцію Марі Йованович, яка була приємно здивована їхнім змістом і загалом напрямком думок студентської молоді стосовно зовнішньої та внутрішньої політики України.

Під час дискусії основну увагу було приділено відносинам між Україною та США, зокрема обговорювалися досить суперечливі питання щодо майбутнього тристоронніх відносин Україна-Росія-США, ймовірного членства України в НАТО.

Також говорили і про академічні програми Державного департаменту США для українських студентів. Присутні дізналися, які навички і якості повинен розвивати студент, щоб стати успішним кандидатом, та які повинні бути зроблені кроки. На думку пані Йованович, головним є любов до того, що робиш, та наполеглива праця.