RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 649

24 вересня 2017 року

Представники МЕВ та ТБ — учасники круглого столу «Енергетична дипломатія: що це значить для України»

Представники МЕВ та ТБ — учасники круглого столу «Енергетична дипломатія: що це значить для України»

19 вересня 2017 року представники факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу стали учасниками круглого столу «Енергетична дипломатія: що це значить для України».

На круглому столі було заслухано виступи представників Болгарського дипломатичного іституту — експертів з питань енергетичної політики, а також представників Європейської бізнес-асоціації, Європейсько-українського енергетичного агентства та Харківської міської ради.

Учасниками заходу стали і старший викладач кафедри міжнародних економічних відносин Ольга Андріївна Чичина та доцент кафедри міжнародних економічних відносин Валерій Володимирович Рєзніков, які порушили питання актуальності вивчення енергетичної дипломатії у рамках освітної програми «Міжнародні економічні відносини» та значення енергетичних ресурсів у розвитку світового господарства.

Крім цього, у дискусії взяли участь студенти 1 та 4 курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини», які поставили експертам запитання щодо економічної доцільності експорту вугілля з США, що зробило обговорення більш конкретним та професійним.