RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 794

15 вересня 2017 року

Студент МЕВ і ТБ — учасник програми від Державного департаменту США з питань соціального підприємництва

Студент МЕВ і ТБ — учасник програми від Державного департаменту США з питань соціального підприємництва

28 червня–2 серпня 2017 року студент 4 курсу факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Микола Кравець представляв Україну на програмі “Study of the United States Institutes (SUSI) for Student Leaders from Europe on Civic Engagement” у м. Чаттануга, США.

Програма фінансована Державним департаментом США та проведена неурядовою організацією FHI360 у партнерстві з Університетом Теннессі в м. Чаттануга.

Микола Кравець став одним із 22 студентів, яких було відібрано з 18 країн Європи для вивчення теорії та ознайомлення з практикою ведення соціального підприємництва, покликаного вирішувати суспільні проблеми шляхом інноваційного застосування підприємницьких рішень.

Основний курс програми було доповнено розглядом питань функціонування демократичних інститутів, громадянського суспільства, культурного різноманіття та толерантності.

Завдяки комплексності заходів проекту студент отримав шанс доторкнутися до усіх сфер суспільного життя США: поспілкувався з прес-секретарем Білого дому при президентстві Рональда Рейгана Томасом Гріскомом, був волонтером Американського Червоного Хреста та Армії Спасіння, досліджував співжиття соціального та відверто матеріалістичного бізнесу на гучних вулицях Нью-Йорка.

Крім цього, протягом 5 навчальних тижнів каразінець під керівництвом провідних професорів у галузі соціального підприємництва розробляв групову бізнес-ідею, яка у фінальній частині програми була представлена на підсумковій конференції у Вашингтоні та високо оцінена фахівцями Державного департаменту США.