RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 951

16 вересня 2017 року

Посвята першокурсників у студенти-міжнародники

Посвята першокурсників у студенти-міжнародники

15 вересня на факультеті міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу відбулася традиційна посвята першокурсників у студенти-міжнародники.

Захід відбувся за участю керівництва факультету, викладачів та почесних гостей – депутатів Харківської міськради Габріела Миколайовича Михайлова і Олексія Олексійовича Навроцького.

Урочистості розпочалися звучанням гімну університету та привітанням декана факультету, професора Вадима Ігоревича Сідорова, який висловив переконання, що сьогоднішні першокурсники одного з кращих університетів країни стануть чудовими випускниками-фахівцями, які прославлятимуть Alma Mater і працюватимуть на благо нашої держави.

«Як ми маємо честь, задоволення і щастя працювати на факультеті, так і ви матимете честь вчитися на МЕВ та ТБ. Це ваші кращі роки, тож бажаю вам дружби, любові і єднання», – звернувся до першркурсників О.О. Навроцький.

Було нагороджено першокурсників, які мають особливі досягнення у науці, всім присутнім вручили дипломи першокурсників. Студенти факультету виконали проникливі та запальні музичні композиції, чим ще раз довели, що МЕВ та ТБ — команда не лише розумних, наполегливих і вродливих людей, а й надзвичайно талановитих!

Усі щасливці могли зробити яскраве фото на фоні бренд-волу з символікою факультету та з блакитно-білими кульками (кольору герба МЕВ та ТБ) на фоні північного корпусу університету, після чого знімки одразу ж з’являлись в соцмережах.

Вітаємо зі святом! Зичимо натхнення, успіхів у навчанні та яскравого студентського життя!


Фотозвіт з заходу: