RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 653

7 вересня 2017 року

Пам’ятка для студентів з питань освітнього процесу та позаосвітньої діяльності

Пам’ятка для студентів з питань освітнього процесу та позаосвітньої діяльності

Оприлюднено «Пам’ятку для студентів», що знайомить з особливостями організації навчально-виховного процесу в Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна.

Документ складається із 6 розділів: «Навчальні питання, основні терміни та визначення», «Житлово-побутові питання», «Позанавчальні питання», «Студентські організації університету», «Стипендіальні питання», «Інформація про студентські документи» та надає відповіді на найпоширеніші запитання щодо навчання у Каразінському університеті. Зокрема, пам’ятка містить інформацію про права та обов’язки студентів, коло компетенції старости академічної групи, процедуру складання та оцінювання іспитів, можливість внесення змін до індивідуального навчального плану, порядок призначення академічних стипендій, особливості поселення до гуртожитку та оформлення субсидії.

Документ також знайомить з перевагами членства у профспілковій організації університету та напрямками діяльності студентського самоврядування. Окрема група питань присвячена можливостям участі у міжнародних навчальних програмах, розвитку творчого потенціалу та занять спортом.